Server med ris eller ovnstegte kartofler.
Gryderet med Pip-fri, Porre og Champignon til 2 personer
Ingredienser:
250 g. champignon (skiver)
2 porrer (skiver)
1 fed hvidløg (finthakket)
½ spsk. olie
2 tsk. paprika
salt og peber
2 dl. grønsagsbouillon
1 dl. sojafløde
sovsejævner
1 potte persille (hakket)
1 pk. Pip-fri
Fremgangsmåde:
1. Steg champignon i olie til de er gyldne.
2. Tilsæt porre og hvidløg og steg nogle minutter.
3. Tilsæt paprika, salt og peber og vend godt.
4. Hæld bouillon over og kog ca. 5 min uden låg.
5. Tilsæt pip-fri og varm igennem.
6. Tilsæt sojafløde, varm op, jævn med sovsejævner og smag til.
7. Vend persille i og server med ris eller kartofler.
Kommentarer
Send en kommentar