For tiden kommer der flere og flere veganske alternativer på det danske marked, og et af dem er Vegetarian Taco fra Santa Maria. Det er et sojaprodukt med tacokrydderi, og det skal kun tilsættes vand og lidt hakkede tomater.
Jeg synes, det smager ok, og det egner sig fint til en omgang hurtig aftensmad. Men jeg ville nok ikke hive det frem, hvis der kommer gæster.
Wrap med Vegetarian Taco og Guacamole til 2 personer
Ingredienser:
1 pose Vegetarian Taco fra Santa Maria
1 dl. hakkede tomater fra dåse
2 dl. vand
1 hjertesalat (snittet)
2 tomater (tern)
½ agurk (stave)
4 små fuldkornstortillas
2 avocadoer (most)
1 rød chili (finthakket)
2 spsk. citronsaft
2 fed hvidløg (presset)
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Hæld vand, hakkede tomater og Vegetarian Taco i en gryde og bring i kog. Kog 3-4 min uden låg.
2. Varm tortillas.
3. Rør avocado med chili, citronsaft og hvidløg og sag til med salt og peber.
4. Fyld tortillas med avocado, salat, agurk, tomat og Vegetarian Taco.
Kommentarer
Send en kommentar