Pizzasnegle er et hit i madpakken for både børn og voksne. Denne version er dog mest for de voksne med rød pesto, oliven og røget tofu.
Jeg køber røget tofu i Aldi - den smager godt og er billig.
Pizzasnegle, 12 stk
Ingredienser:
25 g. gær
3 dl. lunkent vand
½ tsk. salt
175 g. fuldkornshvedemel
ca. 300 g. hvedemel
1 glas urtekram vegansk rød pesto
125 g. røget tofu (små tern)
1 dl. sorte oliven (tern)
100 g. vegansk revet ost
1 spsk. tørret oregano
Fremgangsmåde:
1. Rør gær ud i vand og tilsæt salt og fuldkornshvedemel.
2. Tilsæt melet lidt ad gangen og ælt dejen godt. Hæver lunt og tildækket 1 time.
3. Ælt dejen igennem og rul ud til et stort rektangel.
4. Smør pesto på dejen, drys ost over og fordel oliven, tofu og oregano øverst.
5. Rul sammen og skær i 12 skiver. Læg dem på bagepapir på en bageplade og bag 20 min ved 200 grader.
Kommentarer
Send en kommentar