Denne curry er ret mild og smager meget af peanut. Virkeligt lækker og fyldig. Grøntsagerne kan naturligvis varieres i det uendelige og tofu kan erstattes af kikærter, bønner, køderstatning og meget mere.
Server med ris eller nudler
Peanutbutter Curry med Tofu til 2 personer
Ingredienser:
1 stor rød chili (mindre stykker)
½ finger stort stykke ingefær (skrællet og i mindre stykker)
1 fed hvidløg (kvarte)
1 bdt. koriander (stilke og blade for sig)
200 g. tofu (tern)
1 rød peber (strimler)
250 g. champignon (kvarte)
150 g. sukkerærter (halve)
4 spsk. peanutbutter
2 dl. kokosmælk eller vegansk madlavningsfløde
Desuden: olie og salt
Fremgangsmåde:
1. Læg chili, ingefær, hvidløg og korianderstilke i en minihakker med lidt vand og blend til en tyk pasta.
2. Varm lidt olie i en wok og steg peberfrugt, sukkerærter og champignon nogle minutter.
3. Tilsæt pastaen og steg kort.
4. Tilsæt peanutbutter og kokosmælk/madlavningsfløde og varm igennem. Rør tofu i og lad det småkoge 10 min.
5. Smag til med salt og rør koriander i. Server med ris eller nudler.
Kommentarer
Send en kommentar