Der skal ikke altid så meget til at skabe en lækker pastaret på en hverdag. Du kan skifte bønnerne ud med alt muligt andet og bruge de grøntsager, du har i køleskabet.
Pasta med Bønner og Grøntsager til 2 personer
Ingredienser:
150 g. fuldkornspasta
3 fed hvidløg (presset)
2 små peberfrugter (små strimler)
1 squash (kvarte tynde skiver)
½ ds. sortøjebønner (eller andre bønner)
75 g. frisk spinat
½ potte basilikum (grofthakket)
½ dl. græskarkerner
1 spsk. olie
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog pastaen i letsaltet vand.
2. Rist græskarkernerne på en tør pande til de dufter.
3. Varm olien i en stor pande og steg hvidløg, peberfrugt og squash ca. 5 min.
4. Tilsæt spinat, bønner og basilikum og varm godt igennem. Smag til med salt og peber.
5. Bland pastaen med grønsagerne, anret i to tallerkener og drys med græskarkerner.
Kommentarer
Send en kommentar