En nem og sund wok til de travle hverdage. Brug de grøntsager du har i køleskabet.
Wok med Tofu og Grønt til 2 personer
Ingredienser:
125 g. fuldkornsnudler
2 spsk. sesamfrø
2-3 fed hvidløg (hakket)
5 cm ingefær (hakket)
1 spsk. olie
½ broccoli (små buketter)
2 store gulerødder (tændstiktynde stave)
1 bdt. forårsløg (snittet)
200 g. tofu (tern)
3 spsk. sojasauce
1 spsk. agavesirup (eller anden sirup)
2 spsk. citronsaft
friskkværnet peber
Fremgangsmåde:
1. Kog nudlerne i letsaltet vand og lad dem dryppe af.
2. Rist sesamfrø på en tør pande.
3. Varm olien i en wok og steg hvidløg, ingefær, gulerod og broccoli til det er næsten mørt. Læg evt. låg over wokken lidt af tiden.
4. Tilsæt forårsløg og tofu og varm godt igennem.
5. Tilsæt sojasauce, sirup og citronsaft, varm igennem og krydr med peber.
6. Anret på nudler og drys med sesam.
Kommentarer
Send en kommentar