Her får I endnu en wholefoods ret. Retten består af en spicy curry med kikærter og nogle lækre frugter og grøntsager til at give friskhed og sødme. Jeg spiste ris til, men nudler vil også fungere.
Kikærter i Karry med Mango og Agurk til 2 personer
Ingredienser:
1 løg (tynde skiver)
5 cm ingefær (finthakket)
½ spsk. garam masala
1 tsk. karry
½ tsk. gurkemeje
½ tsk. chilipulver
1 lille dåse kokosmælk
1 dåse kikærter
salt og peber
½ mango (tern)
½ agurk (tern)
2 forårsløg (tynde skiver)
½ rød chili (finthakket)
Fremgangsmåde:
1. Varm en spiseske vand i en slip let gryde og læg løg og ingefær heri. Steg nogle minutter til det bliver blødere.
2. Tilsæt garam masala, karry, gurkemeje og chili evt. med lidt ekstra vand og steg kort.
3. Tilsæt kokosmælk, læg låg på gryden og kog ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
4. Tilsæt kikærter og varm igennem.
5. Server retten med ris, mango, agurk, forårsløg og chili.
Kommentarer
Send en kommentar