I dag lavede jeg en lækker chili sin carne, som jeg serverede med tomatsalsa, ris og tortillachips.
Chili sin Carne med Græskar til 3 personer
Ingredienser:
½ stort hokkaido-græskar (store tern)
½ spsk. olie
salt og peber
1 løg (hakket)
3 fed hvidløg (hakket)
1 tsk. olie
½ rød peber (små tern)
2 dåser chilibønner
1 karton tomatpassata
2 tsk. paprika
1 tsk. spidskommen
2 spsk. tørret oregano
½ tsk. chiliflager
salt og peber
3 tomater (kerner fjernet og i små tern)
1 rød chili (finthakket)
½ lille rødløg (finthakket)
½ bdt. koriander (finthakket)
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Vend græskar med olie salt og peber og læg på en bageplade med bagepapir. Bag ca. 10 min ved 200 grader varmluft til ternene er møre.
2. Steg løg og hvidløg i olie et par minutter.
3. Tilsæt peberfrugt og krydderier og steg kort.
4. Tilsæt chilibønner og passata, bring i kog og lad det koge 10-15 min under låg. Smag til.
5. Vend tomattern med chili, løg og koriander og krydr med salt og peber.
6. Vend græskartern i chilien og varm igennem. Server med salsa, ris og tortillachips.
Kommentarer
Send en kommentar