Jeg kan godt lide, at madpakken er lækker, og at der er lidt nytænkning, samtidig med at det skal være sundt og mættende.
Her er opskriften på nogle lækre fuldkornsbrød med pesto, som jeg har taget med sammen med grøntsager, hummus og et æble.
Fuldkornsgifter med Pesto, 24 stk.
Ingredienser:
50 g. gær
5 dl. vand
1 tsk. salt
1 spsk. sirup
150 g. havregryn
150 g. fuldkornshvedemel
ca. 500 g. hvedemel
1 glas vegansk pesto
plantemælk til pensling
Fremgangsmåde:
1. Rør gær ud i vand, tilsæt salt, sirup, havregryn og fuldkornshvedemel, og rør melet i lidt efter lidt til konsistensen er rigtig.
2. Ælt dejen godt og lad den hæve lunt og tildækket 1 time.
3. Ælt dejen igennem og del i to stykker. Rul hvert stykke ud til 40 x 25 cm, smør pesto på stykkerne, rul stramt sammen og skær hver rulle i 12 stykker - gerne på skrå så stykkerne bliver trekantede.
4. Lad brødene hæve 45 min lunt og tildækket.
5. Pensl brødene med lidt plantemælk og bag 15-20 min ved 200 grader.
Kommentarer
Send en kommentar