Vinteren er som skabt til en god suppe, og samtidig er det en nem måde at snige nogle gode, sunde grøntsager ind uden at man opdager det.
Denne suppe er baseret på selleri, gulerødder og porre og krydret med karry, så den smager af det i stedet for grøntsager. Du kan evt. tilsætte kikærter, bønner eller andet fyld, hvis du ønsker, men jeg foretrækker den sådan her med et godt stykke brød til.
Karrysuppe til 2 personer
Ingredienser:
1/4 knoldselleri (tern)
250 g. gulerødder (tern)
1 porre (ringe)
1 spsk. olie
1 spsk. karry
7,5 dl vand
2 terninger grøntsagsbouillon
salt og peber
Groft brød
Fremgangsmåde:
1. Steg grøntsagerne i olie 4-5 min uden at de tager farve.
2. Tilsæt karry og steg ca. 1 minut til det dufter kraftigt.
3. Tilsæt vand og bouillonterninger, bring i kog og kog 20 min.
4. Blend suppen med en stavblender, varm kort igennem og smag til med salt og peber. Server med groft brød.
Kommentarer
Send en kommentar