Jamie Oliver har altid været en af mine yndlingskokke, og heldigvis er mange af hans opskrifter super nemme at veganisere. Denne stammer fra kogebogen "5 ingredienser", den er supernem og mega lækker.
Harissa Squash Salat til 2 personer (60 min)
Ingredienser:
1 lille butternut squash (kernerne ud, i kvarte på langs og derefter skiver - med skræld)
1 rød chili (uden kerner)
2 fed hvidløg
olivenolie
1 avocado (skiver)
1 hjertesalat (snittet)
100 g. vegansk feta (tern)
2-4 naan brød
Desuden: citronsaft, salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Blend chili og hvidløg med olivenolie til en tyk creme.
2. Vend butternut squash med olien og læg den i et ovnfast fad. Bag 50 min ved 200 grader.
3. Anret salat og avocado på to tallerkener og lun brødene.
4. Riv squashen fra hinanden med et par gafler og fordel på tallerkenerne. Læg feta øverst.
5. Dryp med lidt olivenolie og citronsaft og krydr med salt og peber. Server med brød
Kommentarer
Send en kommentar