En dejlig vegansk korma med masser af smag. Server den med kogte ris eller naanbrød.
Korma med Kidneybønner og Spinat til 2 personer (45 min)
Ingredienser:
1 løg (hakket)
3 fed hvidløg (hakket)
½ chili (hakket)
150 g. gulerod (små tern)
½ squash (små tern)
1 spsk. korma karrypasta
1 dåse/karton hakkede tomater
1 ds. kidneybønner (skyllede og afdryppede)
1 bakke babyspinat
Fremgangsmåde:
1. Varm lidt olie en stor gryde og steg løg, hvidløg, chili, gulerod og squash ved jævn varme ca. 8 min.
2. Tilsæt karrypasta og steg endnu et par minutter.
3. Tilsæt hakkede tomater og kidneybønner og lad det simre 10 min under låg.
4. Smag til med salt og peber og vend spinaten i. Server med ris.
Kommentarer
Send en kommentar