Ferien er slut og det er tid til at vænne tilbage til de gode hverdagsvaner.
Her får I en wholefoodsret fuld af grøntsager og velsmag - ren næring ovenpå alt for meget is, slik og drinks :)
Harissa-marineret Tofu med Blomkålscouscous til 2 personer
Ingredienser:
200 g. fast tofu (4 skiver)
2 tsk. harissa chilisauce
1 spsk. citronsaft
1 spsk. vand
75 g. quinoa
150 g. blomkål (buketter)
1 pakke bredbladet persille (grofthakket)
200 g. cherrytomater (halve)
½ ubehandlet citron
½ tsk. sød paprika
1/4 tsk. spidskommen
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Rør harissa, citronsaft og vand sammen og vend tofuen i det. Lad den marinere nogle timer.
2. Kog quinoaen i letsaltet vand 15 min og lad den dryppe af.
3. Læg blomkålen i en foodprocessor og hak den til den ligner groft couscous.
4. Rør citronsaft, revet citronskal, paprika og spidskommen sammen. Vend det i tomaterne. Krydr med salt og peber.
5. Steg tofu i lidt vand til det er gyldent på begge sider.
6. Vend quinoa med blomkål, tomater og persille og server med tofu.
Kommentarer
Send en kommentar