Selv om det stadig lugter lidt af sommer, kan man sagtens spise en lækker suppe. Denne er lavet uden indenfor wholefoods-principperne.
Kartoffel-porresuppe med Rugbrødsknas til 2 personer
Ingredienser:
1 stor bagekartoffel (tern)
2 porrer (tynde ringe)
1 lille løg (hakket)
½ liter grøntsagsbouillon
1 dl. vegansk fløde - f.eks. Cremefine
salt og peber
3 skiver rugbrød (små tern)
1 tsk. groft salt
½ tsk. røget paprika
1 potte purløg (finthakket)
Fremgangsmåde:
1. Læg kartofler, porrer, løg og bouillon i en stor gryde, bring i kog og kog 20 min under låg.
2. Fordel rugbrødstern på bagepapir på en bageplade og krydr med salt og røget paprika. Bag 10 min ved 200 grader varmluft til de er sprøde.
3. Blend suppen med en stavblender til den er glat. Tilsæt fløde, varm igennem og krydr med salt og peber.
4. Server suppen drysset med rugbrød og purløg.
Kommentarer
Send en kommentar