Endnu en ret fra min måltidskasse. Det ser forfærdelig sundt ud med sådan en grøn suppe, men den smager rigtig godt, og miso'en giver en lækker fylde. Server med kogte ris i bunden eller godt brød til.
Grøn Flækærtesuppe med Miso og Spinat til 2 personer (30 min)
Ingredienser:
100 g. grønne flækærter (udblødt i vand i et døgn)
4,5 dl. grøntsagsbouillon
1 løg (hakket)
2 fed hvidløg (hakket)
1 chili (hakket)
1 stængel bladselleri (tynde skiver)
100 g. spinat (skyllet)
15 g. misopasta
Desuden: olie, salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog flækærterne i letsaltet vand 20 min. Hæld vandet fra.
2. Steg løg, hvidløg, chili og bladselleri 5-6 min i lidt olie. Tilsæt spinat og steg til det falder godt sammen.
3. Hæld flækærterne tilbage i gryden og tilsæt grøntsagerne og bouillon. Kog op.
4. Blend suppen og rør miso i. Smag til med salt og peber.
5. Server suppen med kogte ris eller godt brød.
Kommentarer
Send en kommentar