Julede muffins med marcipan, pistacie og kanel. De kan sagtens spises resten af året, men er særligt gode ved denne tid.
Jeg køber egg replacer i Helsam.
Marcipanmuffins med Pistaciefyld, 12 stk.
Ingredienser:
70 g. Smørbar
125 g. sukker
Egg replacer tilsvarende 1 æg (kan købes i helsekost)
1 tsk. vanillesukker
1,25 dl. plantemælk
210 g. hvedemel
1½ tsk. bagepulver
½ tsk. kanel
100 g. marcipan (revet)
1 Odense dessertmasse med pistacie
3 spsk. smeltet Smørbar
50 g. sukker
1 spsk. kanel
Fremgangsmåde:
1. Pisk smørbar og sukker godt sammen.
2. Tilsæt egg replacer og plantemælk og pisk godt.
3. Bland mel, bagepulver og kanel og pisk det i dejen.
4. Vend marcipan i og rør godt sammen.
5. Læg en spsk. dej i bunden af 12 muffinforme, fordel pistaciemassen ovenpå og fordel resten af muffindejen øverst.
6. Bag ca. 20 min ved 175 grader og køl lidt af.
7. Pensl kagerne med smeltet smør og drys med et tykt lag kanelsukker.
Kommentarer
Send en kommentar