Svensk pølseret har altid været en af mine livretter, og en af de få retter, jeg rent faktisk kan komme til at savne. Jeg har derfor lavet denne veganske version. Hvis du kan finde veganske pølser med skind, vil det helt sikkert være et plus for retten.
Svensk Pølseret til 1 person (20 min)
Ingredienser:
200 g. kogte kartofler (skiver)
ca. 100 g. veganske pølser (skiver)
1 løg (hakket)
½ dl. ketchup
½ dl. plantebaseret madlavningsfløde (jeg foretrækker cremefine)
1 tsk. paprika
1/4 potte purløg (klippet)
Desuden: olie, salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Steg løg blødt i lidt olie ca. 5 min.
2. Tilsæt pølser og steg til de er godt brune.
3. Tilsæt ketchup, fløde og paprika og krydr med salt og peber.
4. Vend kartoflerne i og varm godt igennem under låg ca. 5 min.
5. Server med et drys purløg.
Kommentarer
Send en kommentar