Jamie Oliver har altid været en af mine favoritter, og de fleste af hans opskrifter er nemme at veganisere. Denne var dog vegansk fra start af. Den er fra bogen "5 ingredienser" og er derfor meget simpel.
Jeg købte snittet grønkål i stedet for at snitte det selv, og det gjorde det virkelig meget nemmere. Derudover brugte jeg også poseris, der kun skulle koge 8 min.
Indiske Ris med Linser og Grønkål til 2 personer (30 min)
Ingredienser:
75 g. røde linser
125 g. fuldkornsris (gerne i kogepose)
200 g. grønkål (snittet)
2 løg (ringe)
2 spsk. indisk karrypasta, f.eks. Tikka eller Madras
Desuden: olie, salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog risene i letsaltet vand efter anvisning på pakken.
2. Kog linserne 15 min i letsaltet vand.
3. Varm lidt olie i en stor gryde og steg løg og karrypasta 15 min ved jævn varme.
4. Tilsæt grønkål og lidt vand og steg til grønkålen er faldet samme.
5. Hæld vandet fra linser og ris og rør det i gryden. Varm igennem.
6. Krydr med salt og peber og server.
Kommentarer
Send en kommentar