Bagte kartofler med fyld smager rigtig godt, og det kan sagtens kombineres med en traditionelt lidt tungere ret. Her er kartoflerne toppet med en chili sin carne.
Bagte Kartofler med Chili sin Carne til 2 personer
Ingredienser:
2 små bagekartofler (halve på langs)
1 løg (finthakket)
2-3 fed hvidløg (finthakket)
1 rød peber (små tern)
250 g. champignon (små tern)
1 ds. hakkede tomater
1 ds. sorte bønner (drænet og skyllet)
2 spsk. tomatpure
2 spsk. mexicansk krydderi (f.eks. chili con carne mix)
½ tsk. sukker
Desuden: olie, salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Læg bagekartoflerne med skærefladen nedad i et smurt ovnfast fad. Skær et kryds i toppen. Pensl med olie og drys med salt. Bag ca. 45 min til kartoflerne er møre.
2. Steg løg, hvidløg, peberfrugt og champignon i lidt olie ca. 5 min.
3. Tilsæt tomatpure, hakkede tomater, bønner og krydderi. Kog under lå ca. 20 min.
4. Smag til med salt, peber og sukker og server på de bagte kartofler.
Kommentarer
Send en kommentar