Denne ret kommer fra min måltidskasse fra Nemlig.com. En super lækker wok med masser af kokosmælk og karrypasta. Der fulgte hvide nudler med til retten, men jeg anbefaler naturligvis fuldkornsnudler.
Spicy Pendang Wok med Tofu til 2 personer
Ingredienser:
125 g. fuldkornsnudler
1 fed hvidløg (finthakket)
½ rød chili (finthakket)
20 g. ingefær (revet)
½ spsk. olie
200 g. babybroccoli (eller almindelig broccoli i buketter)
200 g. brune champignon (skiver)
200 g. tofu (tern)
2 spsk. Pengang karrypasta
1 lille dåse kokosmælk
2 spsk. sojasauce
saft fra ½ lime
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog nudlerne i letsaltet vand, hæld vandet fra og køl dem af i koldt vand. Lad dem dryppe af og klip dem i mindre stykker.
2. Steg hvidløg, chili og ingefær i olie i en wok ca. 1 minut.
3. Tilsæt broccoli, champignon, tofu og karrypasta og steg til grøntsagerne er møre.
4. Tilsæt kokosmælk og sojasauce og varm igennem.
5. Smag til med limesaft, salt og peber og læg nudlerne i saucen. Varm igennem og server.
Kommentarer
Send en kommentar