Første middag fra ugens kasse fra aarstiderne. Jeg elsker friske forårsruller, især med peanutbutter og masser sød chilisauce. Grøntsagerne kan varieres i det uendelige naturligvis - her er de lidt grovere end jeg oftest spiser dem.
Friske Forårsruller med Sprøde Grøntsager og Peanutsauce til 2 personer
Ingredienser:
1 chili (finthakket)
1 citron
1 forårsløg (fintsnittet)
1/4 rødkål (fintsnittet)
2 gulerødder (tændstiktynde stave)
½ fennikel (tændstiktynde stave)
30 g. usaltede jordnødder
50 g. peanutbutter
2 fed hvidløg (presset)
ca. 1 dl. vand
8 stykker rispapir
sød chilisauce
Fremgangsmåde:
1. Rist jordnødderne på en tør pande til de er gyldne. Afkøl lidt og hak groft.
2. Rør peanutbutter med hvidløg, saft af ½ citron, halvdelen af chilien og vand til konsistensen er tyk og cremet.
3. Dyp 1 stykke rispapir ad gangen i lunkent vand ca. 10 sekunder og fyld med peanutsauce, grøntsager, chili og jordnødder. Dryp med citron og rul. Server med sød chilisauce.
Kommentarer
Send en kommentar