Buddha Bowls er virkelig lækker mad, når det skal være lidt nemt. Denne har en bund af quinoa, men det kan også være couscous, bulgur eller ris. Ovenpå topper man med det man kan lide, eller det man lige har.
Buddha Bowl med Quinoa, Avocado, Svampe og Majs til 2 personer
Ingredienser:
150 g. quinoa
3 dl. vand
20 g. mandler
100 g. svampe (mindre stykker)
2 majskolber (halve)
2 avocado (skiver)
1 rød chili (tynde ringe)
2 tsk. olivenolie
saft af ½ citron
Desuden: olie og salt
Fremgangsmåde:
1. Bring vand i kog med lidt salt og tilsæt quinoa. Kog 10 min og lad derefter quinoa trække i gryden 5 min.
2. Rist mandlerne på en tør pande. Køl lidt af og hak dem groft.
3. Kog majskolberne 5 min i letsaltet vand.
4. Steg svampene i lidt olie 5-6 min til de er gyldne.
5. Rør quinoa med citronsaft og olivenolie og krydr med salt. Anret i to skåle.
6. Top quinoa med svampe, majs, avocado, mandler og chili.
Kommentarer
Send en kommentar