Denne ret fra min måltidskasse bliver helt sikkert en ny livret. Den cremede tomatsauce med mandler smager ganske fantastisk.
Pasta med Romescosauce og Grillede Grøntsager til 2 personer
Ingredienser:
½ aubergine (½ cm. tykke skiver)
20 g. mandler
1 stor peberfrugt (brede strimler)
1 løg (grofthakket)
2 fed hvidløg (hakket)
½ chili (hakket)
150 g. fuldkornspasta
6 tomater (tern)
1 lille squash (½ cm. tykke skiver)
Desuden: olie, eddike, salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Drys aubergineskiverne med salt og lad dem trække i en skål.
2. Rist mandlerne på en tør pande til de er gyldne og dufter.
3. Steg peberfrugt 5-6 min i olie ved god varme. De må gerne tage farve.
4. Kog pastaen i letsaltet vand og hæld vandet fra.
5. Tilsæt løg, hvidløg og chili og steg 3-4 min.
6. Tør aubergineskiverne med et rent viskestykke.
7. Steg aubergine og squashskiver i olie nogle minutter på hver side til de er gyldne og lækre.
8. Tilsæt tomaterne til peberfrugterne og steg til en sauce 5-8 min. Tilsæt lidt vand, hvis det bliver for tørt.
9. Hæld tomatsauce og mandler i en høj skål og blend til en glat sauce. Smag til med salt, peber og lidt æbleeddikke eller citronsaft.
10. Vend pasta og grøntsager i saucen og server, evt. drysset med gærflager.
Kommentarer
Send en kommentar