Ugens første middag fra min veganske måltidskasse. Nogle temmeligt anderledes hotdogs, som smager rigtig godt.
Hotdogs med Ærtemos, Marineret Kål og Syltede Agurker til 2 personer
Ingredienser:
2 snackagurker (meget tynde skiver)
1 dl. eddike
2 spsk. sukker
½ tsk. salt
1/4 rødkål (fintsnittet)
1 spsk. olivenolie
½ spsk. eddike
1 fed hvidløg (presset)
1 løg (finthakket)
2 fed hvidløg (finthakket)
300 g. ærter
½ dl. vand
4 store veganske pølser
4 grove pølsebrød
Desuden: olie, salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kom eddike, salt og sukker i en gryde og varm op til sukkeret er smelte. Hæld over agurkerne og lad det trække.
2. Rør olivenolie, eddike og hvidløg sammen og smag til med salt og peber. Rør i rødkålen og lad det trække.
3. Sauter løg og hvidløg i lidt olie 2-3 min. Tilsæt ærter og steg 2-3 min. Tilsæt vand, bring i kog og blend kort til en grov mos.
4. Steg pølserne i olie og varm pølsebrødene på en brødrister.
5. Flæk brødene og fyld med ærtemos, pølser, kål og agurker.
Kommentarer
Send en kommentar