En god chili er rigtig lækker på en efterårsdag. Denne er en one-pot version med quinoa og med tomat og avocado på toppen.
Chili sin Carne med Quinoa til 2 personer (30 min)
Ingredienser:
1 rødløg (hakket)
3 fed hvidløg (finthakket)
3 gulerødder (groftrevne)
½ brev tacokrydderi
½ chili (finthakket)
1 ds. kidneybønner (skyllede og afdryppede)
1 dåse hakkede tomater
100 g. quinoa
2½ dl. vand
1 stor tomat (tern)
1 avocado (tern)
½ citron (både)
Desuden: olie, salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Steg løg, hvidløg og gulerødder 3-4 min i lidt olie i en stor gryde.
2. Tilsæt tacokrydderi og chili og steg et par minutter.
3. Tilsæt bønner, hakkede tomater, quinoa og vand, bring i kog og lad simre 20 min ved svag varme under låg.
4. Smag til med salt og peber og server med tomat- og avocadotern på toppen og dryppet med citronsaft.
Kommentarer
Send en kommentar