Super nemme veganske pizzasnegle med fuldkornsdej. Lige til madpakken eller skovturen.
Pizzasnegle, ca. 16 stk. (3 timer)
Ingredienser:
25 g. gær
4 dl. lunkent vand
1 tsk. ahornsirup
1 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
175 g. fuldkornshvedemel
ca. 250 g. hvedemel
1 karton pizzasauce (ca. 400 g.) - jeg brugte Vores fra Føtex
200 g. revet vegansk ost
1 håndfuld basilikum
1 spsk. tørret oregano
Fremgangsmåde:
1. Smuldr gæren i en stor skål og hæld vand, ahornsirup og salt over. Lad det stå 10 min.
2. Rør rundt i vandet og tilsæt olivenolie og fuldkornshvedemel.
3. Tilsæt mel lidt efter lidt og ælt til en smidig og glat dej. Hæver lunt og tildækket 2 timer.
4. Ælt dejen igennem og rul ud til en stor firkant (ca. 60 x 40 cm)
5. Smør tomatsauce på dejen, drys ost over og fordel basilikumbladene på osten.
6. Rul sammen og skær i skiver. Læg på bagepapir på 2 bageplader og drys med oregano.
7. Bag ca. 15 min ved 200 grader til sneglene er gyldne og osten smeltet.
Kommentarer
Send en kommentar