Kartoffel-Porresuppe med Rosmarin til 1 person (35 min
Ingredienser:
2 porre (ringe, det hvide og det grønne hver for sig)
1 stor bagekartoffel (tern)
½ løg (hakket)
1 fed hvidløg (hakket)
1 kvist rosmarin
1 dl. vegansk madlavningsfløde
2 spsk. gærflager
Desuden: olie, salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Sauter løg, hvidløg, kartoffel og det hvide fra porrerne i olie nogle minutter.
2. Hæld kogende vand over så det netop dækker grøntsagerne, læg rosmarinkvisten i gryden, læg låg på og kog 20 min.
3. Steg det grønne fra porren i lidt olie 3-4 min og krydr med salt og peber.
4. Tag rosmarin op og blend suppen glat med en stavblender og sæt den tilbage på komfuret. Pisk gærflager og madlavningsfløde i, varm igennem og smag til med salt og peber.
5. Server med sauteret porretop.
Kommentarer
Send en kommentar