Pasta med cremet græskar, spinat og hasselnødder. Masser af vitaminer og smag. Du kan bruge enten butternutsquash eller hokkaido.
Pasta med Græskarcreme og Hasselnødder til 1 person (35 min)
Ingredienser:
1 lille løg (finthakket)
2 fed hvidløg (finthakket)
½ chili (finthakket)
½ butternut squash eller hokkaido (1 x 1 cm tern)
10 g. hasselnødder
75 g. fuldkornspasta
2 spsk. gærflager
50 g. spinat (skyldet)
Desuden: olie, salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Sauter løg, hvidløg, chili og græskar 10 min i lidt olie ved middel varme. Det må ikke tage farve.
2. Kog pastaen i letsaltet vand og lad den dryppe af.
3. Rist hasselnødderne på en tør pande til de dufter. Køl dem lidt af og hak dem groft.
4. Hæld vand ved græskar til det dækker halvt og lad cremen simre under låg 10 min.
5. Mos græskarmosen med en kartoffelmoser og tilsæt evt. lidt vand, hvis den er for tyk. Tilsæt halvdelen af gærflagerne og smag til med salt og peber.
6. Vend spinat i græskarcremen og lad den falde sammen.
7. Rør pastaen i og server i en skål med gærflager og nødder på toppen.
Kommentarer
Send en kommentar