Helt simpelt - frisk pasta med tomatsauce og basilikum. Denne tomatsauce er hjemmelavet af ovnbagte tomater og squash, og den slår glas-versionerne mange gange.
Pasta med Bagt Tomatsauce til 2 personer
Ingredienser:
1 pk. frisk pasta, gerne fuldkorn
400 g. cherrytomater (kvarte)
2 squash (små tern)
4 fed hvidløg (presset)
2 håndfulde basilikum (grofthakket)
1 spsk. olivenolie
salt og peber
gærflager og basilikum til servering
Fremgangsmåde:
1. Læg tomater og squash i et ovnfast fad. Fordel hvidløg og basilikum herover, dryp med olie og krydr med salt og peber.
2. Bag 30 min ved 200 grader.
3. Kog pastaen og hæld vandet fra.
4. Hæld tomatblandingen i en skål og mos det lidt med en ske. Vend i pastaen og server med gærflager og basilikum.
Kommentarer
Send en kommentar