Det er smart, når maden kan laves i en enkelt gryde. Det giver mulighed for at få ryddet køkkenet op og dækket bord mens maden laver sig selv færdig.
Spaghetti One-Pot med Peberfrugt og Tomat til 1 person (30 min)
Ingredienser:
1 løg (hakket)
2 fed hvidløg (hakket)
2 gulerødder (groftrevet)
1 peberfrugt (små tern)
½ ds. hakkede tomater
2½ dl. grønsagsbouillon
100 g. fuldkornsspaghetti (eller anden pasta)
½ chili (finthakket)
1 tomat (små tern)
Desuden: olie, æbleeddike, salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Sauter løg, hvidløg, gulerødder og peberfrugt i lidt olie i en stor gryde ca. 5 min.
2. Tilsæt hakkede tomater og grønsagsbouillon, bring i kog og krydder med 1 tsk. eddike, salt og peber.
3. Knæk spaghettien over 1-2 gange og læg den i gryden. Læg låg på og kog 10-12 min til spaghetti er færdigkogt. Rør i gryden af og til.
4. Tilsæt tomat og chili og smag til med salt og peber.
Kommentarer
Send en kommentar