Endnu en middag fra min måltidskasse fra aarstiderne. En varm perlebygsalat med falafler og ristede græskarkerner.
Perlebygsalat med Bagte Grøntsager og Falafler til 1 person (45 min)
Ingredienser:
50 g. perlebyg
1/4 butternut squash (små tern)
1 tomat (i tern uden kerner)
1 rødløg (tynde både)
2 fed hvidløg (presset)
10 g. græskarkerner
5-6 falafler (færdigkøbte eller en rest)
½ lime (saften)
½ potte persille (hakket)
Desuden: Olivenolie, salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog perlebyg 20 min i 1½ dl. vand. Lad dem trække 10 min derefter under låg.
2. Vend græskar, tomat, rødløg og hvidløg med ½ tsk. olivenolie og krydr med salt og peber. Fordel på bagepapir på en bageplade og bag 20 min ved 200 grader.
3. Rist græskarkernerne på en tør pande til de popper. Tag dem af varmen.
4. Varm falaflerne.
5. Vend perlebyg med ½ tsk. olivenolie og krydr med salt og peber. Vend grøntsagerne i og anret på en tallerken. Top med græskarkerner og falafler.
Kommentarer
Send en kommentar