Når man spiser vegansk, kan det godt betale sig, at re-tænke madpakken. Rugbrødsmadder kan være lækre, men mulighederne er færre end for kødspisere. Til gengæld er der mange andre muligheder.
Jeg holder meget af hummus i diverse varianter med grøntstave og her grissini og oliven.
Husk at gemme vandet fra kikærterne til is, kager osv.
Urtehummus med Grøntsager, Grissini og Oliven til 3 personer
Ingredienser:
1 dåse kikærter (skyllede)
1 potte persille (skyllet)
1 potte dild (skyllet)
2 spsk. tahin
2 spsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie
½ tsk. stødt spidskommen
evt. lidt vand
salt og peber
1 lille glas oliven
1 pk. grissini (f.eks. Princip)
3 store gulerødder (stave)
1 agurk (stave)
Fremgangsmåde:
1. Hæld kikærter, persille, dild, tahin, citronsaft, olivenolie og spidskommen i en blender/minihakker og blend til en god fast og cremet konsistens. Tilsæt lidt vand, hvis massen er for tør og fast.
2. Smag til med salt og peber og fordel i tre små plastbøtter til madpakkerne.
3. Pak oliven, grissini og grøntsager separat og pak det hele i poser eller plastbøtter.
Kommentarer
Send en kommentar