Polenta er rigtig lækkert, og hvis du ikke har prøvet det, så er det helt sikkert værd at gøre det. Det smager som en blød majsgrød, og det kan enten spises som tilbehør eller som her toppet med grøntsager til hovedret.
Polenta med Ristede Grøntsager til 1 person (30 min)
Ingredienser:
75 g. polenta
1 dl. sojafløde
75 g. majs (eller kerner fra 1 majskolbe)
1 squash (små tern)
2 fed hvidløg (finthakket
100 g. spinat (grofthakket)
½ chili (finthakket)
½ lime (saften)
Desuden: olie, salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Bring 3 dl. vand i kog, drys polenta i, tilsæt madlavningsfløde og kog ved svag varme ca. 5 min. Tilsæt mere vand, hvis den bliver for tør. Krydr med salt og peber.
2. Steg majs, squash og hvidløg i olie 4-5 min.
3. Tilsæt spinat og chili, varm igennem og smag til med limesaft, salt og peber.
4. Server polenta med grøntsager på toppen.
Kommentarer
Send en kommentar