Ugens første middag fra aarstidernes veganske måltidskasse. Tarte Flambee er en slags fransk pizza toppet med en blading af fløde og gærflager og løg i tynde ringe. Den serveres med salat og tomater.
Tarte Flambee til 1 person (30 min)
Ingredienser:
150 g. pizzadej
½ hjertesalat (snittet)
100 g. cherrytomater (halve)
10 g. gærflager
½ dl. sojafløde
1 fed hvidløg (presset)
½ rødløg (tynde ringe)
½ løg (tynde ringe)
1 tsk. olivenolie
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 200 grader og sæt en bageplade i ovnen.
2. Rul pizzadejen ud på bagepapir.
3. Rør sojafløde med hvidløg og gærflager og smør det på pizzabunden.
4. Krydr pizzaen med salt og peber og fordel løg og rødløg herover. Dryp med olivenolie.
5. Flyt pizzaen over på den varme bageplade og bag 10-12 min til den er sprød og gylden. Server toppet med salat og tomat.
Kommentarer
Send en kommentar